Nazad na naslovnu stranuO nama

Nas proizvodni program
Kvalitet nasih proizvoda
Firme s kojim suradjujemo
Ako trazite vise informacija

Djelatnost

Firma ITG d.o.o. Sarajevo jedini je proizvodjac kotlova, ekspanzionih modula, filter split sistema, toplinskih podstanica i postrojenja za hemijsku pripremu vode - omeksivaca vode u BiH. Ujedno je zastupnik i ovlasteni serviser vodeceg svjetskog proizvodjaca kotlova LOOS International iz Njemacke.

 

Odobrenja

Od strane Federalnog ministarstva za energiju, rudarstvo i industriju FBiH ovlasteni smo za:

  • proizvodnju, izvodjenje radova, montazu, servisiranje i remont termoenergetske opreme
  • kontrolu ispravnosti i podesavanje ventila sigurnosti na kotlovima i ostalim posudama pod tlakom kao i izdavanje izjava o kvalitetu i izvjestaja o ispitivanju

Svako izdato ovlastenje rezultat je postojanja cjelokupne potrebne dokumentacije, opreme, procedura i strucnog tima.

 

Certifikati

Nadlezni drzavni Institut je firmi ITG d.o.o., u okvirima njene djelatnosti, potvrdio i odobrio kvalifikacije tehnologije zavarivanja. U tom kontekstu su izvrsene sve potrebne provjere i ispitivanja opreme, tehnologija i ljudi, tako da danas zavarivacke garniture i strojevi posjeduju validne certifikate o tehnickoj ispravnosti, a zavarivaci ateste o strucnoj osposobljenosti.

Od 1998. godine poduzece ITG d.o.o. je uvelo, primijenilo i dokazalo sistem kvalitete prema zahtjevima EN ISO 9001, a recertificirano je 2001. i 2008. godine i posjeduje certifikat EN ISO 9001:2008 (sistem upravljanja kvalitetom).

Kao prva firma u BiH, vec od jula 1999. stekli smo pravo postavljanja CE - znaka na preko 50 nasih proizvoda

Certificiranje firmi i proizvoda je obavljeno u suradnji i uz nadzor respektabilnih njemackih  instituta za certificiranje T?V CERT i DVGW.

 

Opredjeljenja

Jos od samih pocetaka, poslovna filozofija se ogledala u tome da su nasi proizvodi plod vlastitog znanja i rada te rezultat domace pameti i da ih razvijaju vlastiti strucnjaci. Sa ovakvom politikom uz pracenje i selektiranu primjenu dostignuca u termo - i elektroenrgetici ITG spada u red rijetkih BH-proizvodjaca, za cije proizvode su dostupna i domaca i svjetska trzista.

Oyster Perpetual Rolex replica watches uk Deepsea's one-way rotating outer ring is finished with a black Cerachrom ceramic ring made of uk replica watches extremely hard and hard-to-corrosion ceramics that are not scratch-resistant and replica watches online will not fade even when exposed to UV light; molded numbers and scales with PVD physics Vapor deposition coating technology is a rolex replica uk plated with platinum to help divers set the dive time.

Copyright ? 2001 by ITG d.o.o. All rights reserved.